• Zápis ZŠ 24/25
        • Zápis ZŠ 24/25

        • Milí rodičia budúcich prvákov, zápis do ZŠ sa uskutoční 24. apríla 2024 v čase od 8:00 do 17:00. Rodič sa dostaví v konkrétny čas aj s dieťaťom, ktorý si rezervuje. 

           

          Na zápis je potrebné:

          • priniesť podpísané prihlášky oboma zákonnými zástupcami (ak nebudú podpísané oboma rodičmi, je potrebné doložiť aj splnomocnenie druhého rodiča)
          • predložiť OP zákonného zástupcu 
          • predložiť/doniesť kópiu rodného listu dieťaťa (z oboch strán)
          • ak malo dieťa v š.r. 2022/23 odloženú povinnú školskú dochádzku, doniesť kópiu správy z Centra pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie alebo Centra špeciálno-pedagogického poradenstva
          • zákonný zástupca dieťaťa so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami spolu s písomnou žiadosťou (t. j. prihláškou) predkladá aj písomné vyjadrenie zariadenia výchovného poradenstva a prevencie, vydané na základe diagnostického vyšetrenia dieťaťa 
          • doniesť kópiu správy, ak dieťa absolvovalo vyšetrenie v Centre špeciálno-pedagogického poradenstva alebo v Centre pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie, neplati pre vyšetrenie školskej zrelosti, odkladu povinnej školskej dochádzky a aprogenu pre šk. rok 2024/2025.

          REGISTRÁCIA

      • Erasmus+ aktivity
        • Erasmus+ aktivity

        •  

          ​​​​​​​

          Na úlohách v našom projekte Erasmus + neustále usilovne pracujeme. Podarilo sa nám zoznámiť s našimi partnermi z Poľska prostredníctvom online hovoru, kde sme sa zoznámili prostredníctvom hry „Who am I“, pričom sme sa dohodli na futbalovom turnaji, na ktorí sa už naši chlapci nevedia dočkať. 😃 Taktiež sme už absolvovali aj 2 aktivity spojené so zdravým životným štýlom – prvou bol kvíz na kahoot od našich kolegov z Rumunska o zdravých návykoch a druhou bola príprava a ochutnávka smoothie s následným vyhodnotením od našich Španielskych partnerov. 

          Pracovali sme aj na darčekoch pre našich partnerov – na troch eko stromčekoch z letákov a troch krásne pomaľovaných pohľadniciach z recyklovaného papiera, ktoré doma vytvorili naši žiaci. Aj na básničke so zopár slovnými zvratmi sme si dali záležať a veríme, že sa našim partnerom budú naše výtvory páčiť. Ďakujeme všetkým žiakom za ich aktívnu spoluprácu, záujem i kreatívne nápady a veríme, že nám to takto skvelo pôjde aj naďalej!

      • Skóre Aktívnej školy
        • Skóre Aktívnej školy

        • Ako sme vás prednedávnom informovali, zapokili sme sa do projektu Aktívnej školy s cieľom zvýšiť príležitosti našich žiakov pre aktívny pohyb a prispeiť k ich lepšiemu životménmu štýlu.


          V tomto týždni sme absolvovali prvotné meranie, ktoré nam určilo skóre 34. Ide o priemernú hodnotu v jednotlivých oblastiach, ktoré sú zobrazené na obrázku nižšie.

          V najbližších týždňoch začneme spoločne so zástupcami projektu ako pilotná škola pracovať na zvýšení nášho skóre. veríme, ža v ďalšom meraní, ktoré prebehne v marci 2024 dosiahneme lepší výsledok.

      • 1. tohtoročné stretnutie Akčného tímu
        • 1. tohtoročné stretnutie Akčného tímu

        • Naša škola sa aktívne snaží do vzdelávania priniesť aj environmentálne témy. V tomto konrétnom prípade ide nie len o získavanie poznatkov a zručností ale aj budovanie zvyku nastavenie "žiadúceho správania".

          Preto v tomto roku štartujeme náš akčný plán v téme Odpad pod hlavičkou Zelenej školy. Od minulého šk. roka niekoľko našich žiakov pripravovalo tento plán s cieľom zmierniť tvorbu odpadu na našej škole.

          Zelená škola je medzinárodne uznávaná značka vo vzdelávaní, ktorá sa usiluje deti nielen učiť o životnom prostredí, ale aj priamo konať so záujmom o jeho ochranu.

          Témou Odpad sme nadviazali na náš predchádzajúci projekt EkoAlarm, v ktorom sme sa pustili do triedeného zberu odpadu. V ňom samozrejme pokračujeme a dokonca sme ho rozšírili aj o zber elektroodpadu.

          Minulý školský rok sme vytvorili Akčný plán, ktorý začíname realizovať. Prvé kroky sú inovácia informačných nálepiek na košoch a tiež vizualizácia cieľov plánu a projektu Zelená škola.

      • Práce na projekte Erasmus+
        • Práce na projekte Erasmus+

        • Tak, ako začal nový rok, tak sme sa po prázdninách opäť vrátili so žiakmi 2. stupňa k projektu Erasmus +. Kolektív deviatich siedmakov sa rozrástol o ďalších 9 členov z ostatných tried. Tento rok usilovne pracujeme na niekoľkých aktivitách, pričom sa riadime mottom projektu: " Učím sa starať o seba, aby som sa vedel lepšie starať o životné prostredie." Žiaci tým zlepšujú nielen tzv. hard skills, ale aj soft skills. Učia sa kooperácií, zdokonaľujú sa v riešení problémových situácií i v dodržiavaní termínov či tzv. time-managemente, stávajú sa tolerantnejšími a otvorenejšími ku inakosti, k iným kultúram i k sebe navzájom a zisťujú, ako správne pracovať v tíme, ako si udržať "tímového ducha". Na záver sa naši žiaci stretnú osobne so žiakmi partnerských krajín - Rumunska, Poľska a Španielska. Už sa všetci veľmi tešíme. 

      • Aktívna škola
        • Aktívna škola

        • Milí rodičia a žiaci, naša škola bola vybraná do projektu Aktívna škola. Sme súčasťou úzkeho výberu 48 škôl. Radi by sme vám predstavili túto jedinečnú iniciatívu za aktívnejšiu školu plnú pohybu.

          Hlavným cieľom projektu je zvýšiť kvantitu a kvalitu pohybových aktivít žiakov a žiačok na základných a stredných školách, zaradených do sústavy škôl prostredníctvom zavedenia a hodnotenia Konceptu Aktívnej školy.

          Aktívna škola predstavuje komplexný prístup k pohybovým aktivitám na školách, ktoré realizuje škola pred, počas alebo po skončení vyučovania. Podstatou konceptu je pristupovať ku všetkým pohybovým a športovým aktivitám na škole ako k súboru príležitostí, ktoré reprezentujú Časti Aktívnej školy. Poznať mieru ich využívania a byť schopný reagovať na tento stav podniknutím krokov, pomôže zlepšiť kvalitu alebo kvantitu pohybu na škole. 

          Pohyb nesporne pomáha

          Množstvo výskumov preukázalo, že pohyb zlepšuje kognitívne funkcie, vrátane akademického výkonu, zlepšuje duševné zdravie a môže znížiť symptómy depresie a úzkosti. To je hlavný dôvod, prečo potrebujeme, aby boli naše školy Aktívne.

          Sedavý životný štýl

          Aktuálny trend sedavého životného štýlu, ktorý sa prejavuje nízkou úrovňou pohybovej aktivity a konzumáciou vysoko-kalorickej stravy, má za následok viacero negatívnych javov, ktoré súvisia s telesným a duševným zdravím detí a mládeže. Okrem zdravotného aspektu dochádza dlhodobo k poklesu telesnej zdatnosti, pohybovej gramotnosti a poklesu pohybových kompetencií.

          Aktívnu školu tvoria jej jednotlivé časti. Na každej škole majú rôznu úroveň, dôležitosť, podmienky pre rozvoj, alebo tradíciu. Delia sa na hlavné časti, a doplnkové časti, tj. tie, ktoré sa realizujú sezónne alebo slúžia ako podpora. Všetky časti sú rovnako dôležité a potrebné. Spoločne vytvárajú jeden ekosystém.

           

          a) aktívny transport

          b) aktívne triedy

          c) telesná a športová výchova – TaŠV

          d) športové krúžky na škole

          e) športové výcviky a kurzy pohybových aktivít v prírode

           

          Vedľajšie časti aktívnej školyStravovanie a školská športová infraštruktúra tvoria nepohybovú zložku, zvyšné časti aktívnej školy majú sezóny, krátkodobý alebo občasný charakter, ale tvoria dôležitú zážitkovú zložku, ktorá dotváracelý obraz Aktívnej školy.

           

          1. športové výcviky a kurzy pohybových aktivít v prírode 
          2. školská športová infraštruktúra a proaktívne prostredie 
          3. školské športové súťaže
          4. testovanie pohybových predpokladov žiakov 
          5. zdravé stravovanie 

          Prečo potrebujeme Aktívne školy

          Škola môže zohrávať a zohráva významnú úlohu, pokiaľ ide o výchovu k zdraviu a pohybu. Žiaci strávia v školách značnú časť svojho života. Čas strávený v škole môže významne pomôcť k naplneniu odporúčaní WHO a zvýšiť dennú pohybovú dávku našich žiakov. Zároveň škola dokáže inšpirovať a vychovávať žiakov k pohybu a športu aj po skončení vyučovania vo voľnom čase.

      • Koncoročný koncert
        • Koncoročný koncert

        • Milí rodičia a žiaci, srdečne Vás pozývame na koncoročný koncert, ktorý sa uskutoční v stredu 21. júna 2023 o 16:00 na nádvorí e-Školy. Predstavia sa Vám žiaci našej súkromnej základnej umeleckej školy spolu so žiakmi z elokovaných pracovísk. Tešíme sa na Vás!

      • Zmudri do škôl
        • Zmudri do škôl

        • Aj naša škola sa zapojila do programu Zmudri do škôl. Ide o bezplatnú vzdelávaciu iniciatívu zameranú na učiteľov a žiakov od 8. ročníka základných škôl až po všetky typy stredných škôl. 

          Rozvojový program ponúka zaujímavé materiály, ktoré oživia vyučovanie zábavnou formou. Využivá nielen poučky, ale i diskusie o daných témach a reálne príklady z praxe. Program je zameraný na tématické moduly:

          A) ROZVOJ CHARAKTERU A AKTÍVNEHO OBČIANSTVA

          B) AKO FUNGUJE ŠTÁT A NAŠA SPOLOČNOSŤ

          C) FINANČNÁ GRAMOTNOSŤ A EKONÓMIA

          D) AKO SA BRÁNIŤ HOAXOM A ZLEPŠOVAŤ KRITICKÉ MYSLENIE

          E) AKO SA CHRÁNIŤ NA INTERNETE

          F) AKO SI NÁJSŤ PRÁCU/BRIGÁDU

      • Obedy a desiaty v školskej jedálni
        • Obedy a desiaty v školskej jedálni

        • 🍛✨ Obedy zadarmo od 1.5.2023 🍛✨

          Naša školská jedáleň ponúka široký sortiment chutných a výživných jedál, vrátane čerstvých šalátov, cestovín, sladkých a teplých jedál.🥞🍵🥗 Uspokojujeme rôzne diétne potreby, aby ste sa mohli cítiť dobre z toho, čo jete (bezlepková, bezlaktózová, refluxná, histaminová diéta).🍴 Navštívte našu školskú jedáleň a objavte chutné a výživné možnosti stravovania na školskej pôde! 😋

          📌Obedy zadarmo platia od 1. mája 2023. Prihlásiť sa môžu aj žiaci, ktorí na obedy doposiaľ nechodili.🍛 Majú tak fantastickú možnosť prísť sa presvedčiť, aké chutné obedy ponúkame.👀 Platí sa len režijný poplatok - 10€ za mesiac. 😊 Viac informácií nájdete TU. 

          A ako využiť ušetrené peniaze za obedy?
          Vyskúšajte desiaty - bufetové stoly, ktoré naši žiaci milujú! Pozrime sa nižšie, aké chutné možnosti ponúkame.

          Desiaty

          🥯🧀 Desiaty v školskej jedálni - bufetové stoly 🥯🧀

          Počuli ste už o našich chutných bufetových stoloch?🧐 Žiaci si sami vyberajú desiatu spomedzi širokého výberu z našich bufetových stolov.🥐🧈🥚 Nemusíte tak baliť vrecká či boxy s desiatou, deti si pohodlne vyberú, na čo majú chuť.🤩 Ponúkame rôzne výživné pochúťky, ktoré žiakom pomôžu začať deň správne, vrátane syrov, mäsových výrobkov, jogurtov, sladkého pečiva a nátierok.🥨🥓🥪

          Naše pochutiny sú vyrobené len z tých najčerstvejších surovín, takže sa budú cítiť dobre a načerpajú energiu.👩‍🏫 Už žiadne ponáhľanie sa z vyučovania s prázdnym žalúdkom! Navštívte našu jedáleň ešte dnes a objavte množstvo chutných a zdravých raňajok, ktoré ponúkame.🥛🫖 Sme si istí, že si žiaci nájdu niečo, čo majú radi. 😋

          📌Ponúkame aj bezlaktózovú, refluxnú a histamínovú diétu!

      • Digitálny žiak
        • Digitálny žiak

        • Slovensko aktuálne čelí výzve pripraviť žiakov na pracovné miesta, ktoré ešte neexistujú, pričom sa očakáva, že až 65 % žiakov základných škôl obsadí pracovné pozície vytvorené Priemyslom 4.0. Školy sa považujú za kľúčovú úlohu pri príprave detí na budúci trh práce, pričom Európska komisia navrhuje nový akčný plán digitálneho vzdelávania na roky 2021 – 2027, ktorý má túto výzvu riešiť.

          Digitálna gramotnosť a zručnosti sa zdôrazňujú ako nevyhnutné, pričom kľúčovú úlohu pri príprave žiakov na digitálnu budúcnosť zohráva nastavenie vzdelávacieho systému a aktívne zapájanie digitálnych zariadení do vyučovania. Nerovnomerná dostupnosť digitálnych zariadení sa však považuje za základný problém, ktorý je potrebné vyriešiť, aby sa dosiahli požadované výsledky.

          Projekt Digitálny žiak je určený pre žiakov základných, stredných a stredných odborných škôl. Na jeho konci je žiak schopný študovať digitálne, pripravený naplno rozvíjať svoj potenciál, získavať a zdokonaľovať svoje digitálne zručnosti, a teda uspieť v digitálnej dobe.

          Pre koho je projekt určený?

          Skupiny oprávnených užívateľov príspevku tvoria štyri skupiny žiakov, pričom sú z veľkej časti tvorené sociálnymi skupinami obyvateľstva v hmotnej núdzi, domácnosťami s nízkymi a podpriemernými príjmami a žiakmi so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami. Patria sem:

          • žiaci, ktorí sú členmi domácnosti v hmotnej núdzi (príjem členov domácnosti nedosahuje sumy životného minima)
          • žiaci, ktorí majú vyjadrenie zariadenia poradenstva a prevencie o tom, že ich špeciálne výchovno-vzdelávacie potreby vyplývajú z ich vývinu v sociálne znevýhodnenom prostredí
          • žiaci, ktorí sú členmi domácností, ktoré neprekračujú 60% mediánu príjmu (na základe potvrdenia o výške príjmu, resp. doklad o nevykonávaní zárobkovej činnosti, napr. potvrdenie o nezamestnanej osobe) *
          • žiaci prvého ročníka stredných škôl (pre školský rok 2022/2023) vrátane žiakov piateho ročníka osemročných študijných programov

          Na aké zariadenie si je možné príspevok uplatniť?

          Podrobné informácie o technických parametroch, ktoré musí vaše digitálne zariadenie spĺňať nájdete TU.

          Registruj sa tu

          V príprade potreby kontaktujte: admin@eskolapd.sk

        • Dotácia na podporu výchovy k stravovacím návykom dieťaťa

        • Vážení rodičia,

          S účinnosťou od 01.05.2023 v zmysle § 4 ods. 3 písm. a) zákona č. 544/2010 Z. z. o dotáciách v pôsobnosti Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR v znení neskorších predpisov, je možné dotáciu na podporu výchovy k stravovacím návykom dieťaťa (ďalej len „dotácia na stravu“) poskytnúť na dieťa, ktoré navštevuje posledný ročník materskej školy (ďalej len „MŠ“) alebo základnú školu (ďalej len „ZŠ“),ak rodič dieťaťa  alebo fyzická osoba, ktorej je dieťa zverené do starostlivosti rozhodnutím súdu, písomne požiada o poskytnutie dotácie na stravu.

          Na dotáciu má teda nárok každé dieťa ZŠ a posledného ročníka MŠ - odpadajú predchádzajúce podmienky daňových bonusov a pod.

          Dotácia na  stravu sa od 01.05.2023 bude poskytovať v sume:

          • 1,40 eur za každý deň, v ktorom sa dieťa zúčastnilo výchovno-vzdelávacej činnosti v poslednom ročníku MŠ a odobralo obed,
          • 2,10 eur za každý deňv ktorom sa dieťa zúčastnilo vyučovania v ZŠ na prvom stupni a odobralo obed,
          • 2,30 eur za každý deň, v ktorom sa dieťa zúčastnilo vyučovania v ZŠ na druhom stupni a odobralo obed.

           V súvislosti s poskytovaním dotácie na stravu si Vás dovoľujeme tiež informovať, že:

          • za vyučovanie v ZŠ sa považuje aj individuálne vzdelávanie bez pravidelnej účasti na vzdelávaní v ZŠ, pričom dotáciu na stravu je možné poskytnúť len v prípade, ak obed pre dieťa bude odobratý v školskej jedálni,  
          • dotáciu na stravu je možné poskytnúť na dieťa aj v prípade, ak sa dieťa nestravuje v zariadení školského stravovania z dôvodu, že zdravotný stav dieťaťa podľa posúdenia ošetrujúceho lekára– špecialistu (napr. gastroenterológ, diabetológ, imunológ, alergológ a pod.) vyžaduje osobitné stravovanie a zariadenie školského stravovania nevie zabezpečiť takéto jedlo. Podmienkou však je, že o stravovanie v školskej jedálni požiadate a Vaše dieťa bude  zaradené do zoznamu stravníkov s tým, že školská jedáleň nevie zabezpečiť diétnu stravu (dieťa si diétnu stravu prinesie na konzumáciu v rámci obeda do MŠ alebo ZŠ).

          Ak Vaše dieťa navštevuje ZŠ alebo posledný ročník MŠ a máte záujem od 01.05.2023 o poskytovanie dotácie na stravu na Vaše dieťa, je nevyhnutné požiadať o dotáciu na stravu. O dotáciu môže rodič požiadať elektronicky cez aplikáciu Edupage.
          Vzhľadom na dotáciu sme aktualizovali aj cenu stravnej jednotky.V prípade, že sa Vaše dieťa v školskej jedálni nestravuje, je zároveň potrebné požiadať, aby dieťa bolo zaradené do zoznamu stravníkov na základe zápisného lístka stravníka, ktorý mu zašle (po aktualizácii) zariadenie školského stravovania.

          Upozornenie: V prípade, ak nedoručíte túto návratku zariadeniu školského stravovania v stanovenom termíne, na  dieťa nebude možné poskytovať dotáciu na stravuaž kým v priebehu školského polroka o dotáciu na stravu nepožiadate. Žiadosť o poskytnutie dotácie na stravu je možné odvolať. 

      • Slávnostný koncert - Výročie školy
        • Slávnostný koncert - Výročie školy

        • S radosťou Vás pozývame na slávnostný koncert pri príležitosti osláv 25. výročia založenia Základnej umeleckej školy a 15. výročia založenia základnej a materskej školy v utorok 21. marca 2023 o 17:00 h. v Dome kultúry v Prievidzi.

          Po ukončení slávnostného koncertu sa v priestoroch Domu kultúry v Prievidzi uskutoční recepcia.

      • Vianočný koncert
        • Vianočný koncert

        • Milí rodičia, žiaci, pani učiteľky a páni učitelia, dovoľujeme si Vás pozvať na koncert našich učiteľov i žiakov našej základnej a umeleckej školy. Tešíme sa na Vás 14. decembra o 16:00.

      • Erasmus+ 2023-2024
        • Erasmus+ 2023-2024

        • Máme skvelú správu! Podarilo sa nám získať grant na projekt v rámci programu Erasmus+. Projekt s názvom I learn to take care of myself to know how to take better care of the environment. zameraný na zvýšenie povedomia žiakov a dôležitosti ich participácie v oblasti ochrany životného prostredia a zdravej životosprávy. Žiaci budú pracovať v tíme a komunikovať s ďalšími školami z troch rôznych krajín - Španielsko, Poľsko a Rumunsko.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

          ​​​​​​​

          Žiaci budú vykonávať rôzne analytické činnosti týkajúce sa environmentálnych problémov, ktorým čelí ich najbližšie okolie. Následne sa zamerajú sa na rozdiely a podobnosti riešení medzi jednotlivými školami druhých krajín. Program zahŕňa aj niekoľko zaujímavých workshopov zameraných na zdravé stravovanie, športové aktivity či recyklovanie. 

          Na konci mobility sa uskutočnia prezenčné stretnutia medzi krajinami a učiteľskými tímami každej školy. Projekt Erasmus+ predstavuje výnimočnú príležitosť pre žiakov, ktorí chcú získať cenné skúsenosti. ​​​Projekt začína v januári 2023, o podrobnostiach vás budeme čoskoro informovať.​

      • Prečítané leto 2022
        • Prečítané leto 2022

        • Prázdniny sú za dverami a prinášame vám skvelý tip na letné aktivity. Zapojte sa do projektu Prečítané leto. Je to letný balíček knižiek a zábavy pre vašu rodinu. Obsahuje tri veľké letné témy, okolo ktorých sa budú točiť celé prázdniny. Každý týždeň prináša nové dobrodružstvá. 

          Počas nasedujúcich týždňov sa môžete tešiť na tieto témy:

          • O meste a mestečku (27. jún - 17. júl) - Začíname mestami a našim domov všeobecne. Chceme, aby si deti uvedomovali a spoznali, čo všetko okolo nás tvorí komunitu. Ulice, na ktorých bývame, námestia, parky.
          • O tme (18. júl - 7. august) - Druhou témou je tma. Priznávame, môže to vyznieť temne. Ale my sa chceme zamerať na svetlo v tme: hviezdy na oblohe, baterka, ktorá nám pomôže nájsť cestu a sny, ktoré vedia rozjasniť náš spánok.
          • O pomoci (8. august - 28. august) - Nakoniec sme vybrali pomoc. Tu je súvislosť so súčasnosťou zdá sa zrejmá. Pomáhame priateľom, blízkym. Ale tiež neznámym ľuďom, ktorí to práve potrebujú. Pomoc môže mať ale rôzne formy: niekedy stačí posedenie pri dobrom čajíku a koláčiku. Netreba totiž zabúdať ani na pomoc samým sebe. 

          Pripravme si batôžky, zabaľme dobrú knihu a vyberme sa v prvom týždni objavovať mestá a fontány.

          Na konci leta sa počíta iba jediné, a to nové zážitky.

           

      • Eko Alarm
        • Eko Alarm

        • Milí žiaci, rodičia a milovníci prírody. Ako je už známe, naša škola sa aktívne zapája do projektov a činností zameraných aj na životné prostredie.

          Milí žiaci, rodičia a milovníci prírody. Ako je už známe, naša škola sa aktívne zapája do projektov a činností zameraných na ochranu životného prostredia. Nechceme žiť v prostredí a krajine plnej odpadu. Sme aktívnou súčasťou projektu Eko Alarm, ktorého cieľom je zavedenie systému zberu triedeného odpadu na školách. Sme veľmi radi, že si naši žiaci obľúbili nové odpadkové koše určené na triedenie rôznych materiálov. Deti sa učia minimalizovať a správne separovať odpad.

          Prostredníctvom projektu sa žiaci vzdelávajú v troch oblastiach: 

          • Odpad;
          • Triedenie odpadov;
          • Zero waste - minimalizácia a predchádzanie vzniku odpadov.

          V rámci projektu sme na škole realizovali rovesnícke vzdelávanie na ktorom sa deti učili ako správne triediť odpad, ako dlho sa rôzne materiály rozkladajú, ako čítať označenia na separáciu odpadov, ale aj ako sa vyrába reckylovaný papier.

          Sme radi, že sa separácia odpadu stala plnohodnotnou súčasťou života na našej škole. Ako to počas projektového dňa vyzeralo môžete vidieť aj v repotáži.

        • Workshop pre budúcich prvákov

        • Deti majú možnosť vyskúšať si dopoludnie v našej škole "nanečisto". Spoznajú pani učiteľky, priestory školy a aj budúcich spolužiakov. Deťom bude zabezpečený pitný a stravný režim. Dopoludnie je bez poplatku. Je vítané, ak môžete deti nechať samotné a prísť až na záver podujatia.

          Workshop prebehne v dvoch termínoch:

          1. termín pre žiakov našej MŠ - 8.4.2022 od 13:00 do 15:00 - nie je potrebné sa registrovať

          2. termín pre deti, ktoré zatiaľ nenavśtevujú našu školu - 9.4.2022 od 8:30 do 12:00 - REGISTRÁCIA TU

        • Akustické panely

        • V posledných týždňoch ste si mohli v našej jedálni a v dvoch triedach všimnúť skvelé vylepšenie v podobe akustických panelov.

          Do tejto iniciatívy sme sa pustili najmä z dôvodu veľmi zlej akustiky v našej jedálni, čo znižovalo všeobecný komfort počas stravovania. 

          Akustické riešenia sú dnes už bežnou súčasťou moderných stavebných projektov s jasne preukázaným efektom na psychickú a aj fyzickú pohodu. Aj preto sme sa rozhodli s inštaláciou akustických panelov postupne pokračovať a dovybaviť týmto riešením postupne aj ďalšie triedy.